Låsesmed med døgnvagt​

​Vi er en autoriseret låsesmed i København, som hovedsageligt servicerer kunder på Amager, Frederiksberg og Østerbro. Dog er vi mobile i hele København og omegn.

Døgnvagt

Som din låsesmed i København tilbyder vi naturligvis DØGNVAGT, så du altid kan få assistance, når der er behov for det.

Ingen er herre over, hvornår akutsituationer opstår. Det kan være om aftenen eller om natten. Som din låsesmed ønsker vi at stå til rådighed, når du har allermest behov for det. Derfor tilbyder vi DØGNVAGT.

Hvis du har haft indbrud eller har smækket dig ude, rykker vi ud med det samme. Vi har DØGNVAGT, da vi ved hvor vigtigt det er at få genskabt trygheden efter et evt. indbrud.

Sikring af døre og vinduer​

Der findes forskellige metoder til at sikre døre og vinduer mod indbrud. Det kan fx være vindueslåse, forstærkning af karme eller forstærkning omkring låseparti på dør, alt efter hvilken type døre og vinduer det drejer sig om. Ring og få et tilbud på sikring af dit hjem.

Sikring af boliger, erhverv og institutioner

Vi varetager en række opgaver både for private og erhverv. Ud fra dine ønsker, behov og krav kan vi også hjælpe dig med forebyggende tiltag gennem den rette sikring af dit hjem.

Vores nøgleord er seriøsitet og kvalitet. Det er vigtige ord, når det gælder den bedste sikring af dit hjem, virksomhed, boligejendomme eller offentlige institutioner. Vi bruger udelukkende godkendte produkter, redskaber og mærker. På den måde garanterer vi dig den bedst tænkelige låseservice.

Vi ønsker at være et sikkert valg, når du skal vælge låsesmed. Hvis du har en opgave, du vil have løst, så ring trygt for uforpligtende tilbud!

  • Omlægning af låse
  • Udskiftning af låse
  • Reparation af låse
  • Montering af låse
  • Oplukning af hoveddør