Glarmester med speciale i termoruder

Termoruder

Termoruder er glas, der kan mere end blot at lukke dagslys ind. De kan også beskytte mod vind, vejr og støj. Når du vælger termoruder, sparer du samtidig penge på din varmeregning – og hvis du bor ud til gaden, kan det samtidig være med til at sikre dig et støjfrit indemiljø.

Vi er meget alsidige omkring projekter, der drejer sig om udskiftning af termoruder. Et projekt kan strække sig lige fra at være en udskiftning af termoruder i et parcelhus til udskiftning af termoruder i en større ejendom. Vi henvender os både til private og erhverv. Kontakt os omkring dit projekt. Vi er fleksible og vejleder altid om den optimale løsning.

Forsikringsskader

Som glarmester tager vi hånd om forsikringsskader. Vi hjælper gerne med kontakt til forsikringsselskabet, udfyldelse af skadesanmeldelser, kontakt til taksator samt opmåling af glasfacader.

Vi er seriøse og pålidelig omkring vores projekter. Effektivitet og fleksibilitet er en selvfølge for os. Kontakt os for uforpligtende tilbud.

Døgnvagt​

Ingen er herre over, hvornår akutsituationer opstår. Det kan være om aftenen eller om natten. En knust eller punkteret termorude skal repareres hurtigst muligt. Som glarmester tilbyder vi DØGNVAGT og rykker hurtigt ud, hvis skaden er sket. Hovedsageligt servicerer jeg Amager, Frederiksberg og Østerbro. Dog er vi mobile i hele Storkøbenhavn.

  • Glarmester opgaver
  • Udskiftning af termoruder
  • Forsikringsskader
  • Private og erhverv
  • Indbrudsskader